Evert Oudt Totaalproject BV

Westerstraat 39
1655LC Sijbekarspel
Tel: 0229 591239
Fax: 0229-591200
Mobiel: 06-53469285

juni 2021
m D w d v Z Z
« sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Technieken

Installatiebedrijf Totaalproject Evert Oudt b.v. is naar afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden. Als installatiebedrijf doen wij alles op het gebied van:

  • Gas
  • Water
  • Verwarming
  • Riolering
  • Elektra
  • Dakbedekking

Wij richten ons hoofdzakelijk op de woning / en zakelijke markt, onderhoud, aanleg van nieuwe installaties, aanpassen van bestaande installaties, ketel vervanging, decor en design radiatoren, vloerverwarming en kunststof leidingsystemen. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen u deskundig adviseren.

Erkend Daalderop Installateur:

De kwaliteit in duurzaamheid krijgt nog iets extra’s als u de Erkend Daalderop Installateur uw Combifort® laat installeren. De Erkend Daalderop Installateur is specialist bij uitstek in de producten van Daalderop. Hij is speciaal door Daalderop aangesteld vanwege zijn hoge mate van vakmanschap. Koopt u bij de Erkend Daalderop Installateur uw Combifort® dan profiteert u namelijk van veel éxtra voordeel

Vijf jaar all-in garantie:

De Erkend DaalderopInstallateur mag namelijk vijf jaar all-ingarantie aanbieden. Dat wil zeggen dat u volledige garantie krijgt op arbeid, onderdelen en voorrijkosten. Bovendien kan hij u een uniek niet-goed-geld-terugaanbod doen.

Bent u, om wat voor reden dan ook, binnen drie maanden na aankoop niet tevreden over uw Combifort®, dan haalt uw Erkend Daalderop Installateur hem gewoon weer weg en u krijgt uw geld weer terug. Kortom, als u de Combifort® van Daalderop bij de Erkend Daalderop Installateur koopt, dan koopt u een combiketel met de meeste zekerheid! Wilt u meer weten over de Combifort® of over de andere kwaliteitsproducten van Daalderop, stap dan binnen bij .Installatiebedrijf Totaalproject Evert Oudt b.v. Hij kan u er alles over vertellen.

Tip:

Bent u op zoek naar een nieuwe combiketel voor uw woning, dan wilt u natuurlijk het allerbeste. De Combifort® van Daalderop combineert optimaal comfort en uitstekende prestaties met een scherpe prijs. Door de Consumentenbond als ‘Best Getest’ is de Combifort® standaard uitgerust met een aantal bijzondere extra’s.

Zo heeft hij een tweede circuit, waarmee bijvoorbeeld apart een studeerkamer of radiator in de badkamer kan worden verwarmd. Bovendien levert hij veel warm water op meer plaatsen tegelijkertijd, terwijl het warmtecomfort op een constant hoog niveau blijft en hij heeft het hoogste rendement op zowel warm water als verwarming. De Combifort® is verkrijgbaar in een 80-literuitvoering en een compacte 50-literuitvoering.